Første glimt af Matthesens filmcomeback

Udgivet af: Nicki Bruun, ekkofilm.dk


Den populære komiker er snart tilbage med animationsfilmen Ternet Ninja, der kommer fjorten år efter hans hit Terkel i knibe.

Anders Matthesen har i mere end to årtier fået både publikum og anmeldere til at klappe i hænderne, hvad enten han har lavet standup, skuespil eller animation.

I 2004 lagde han de fleste af stemmerne til filmatiseringen af sit eget radioprogram, der endte som animationskomedien Terkel i knibe.

Fjorten år senere er Anders Matthesen klar med endnu en animationsfilm, der denne gang bygger på hans debut som børnebogsforfatter, Ternet Ninja. Bogen kom i 2016 til gode anmeldelser og solgte omkring 20.000 eksemplarer. Matthesen har denne gang også instrueret sammen med Thorbjørn Christoffersen, der var en af instruktørerne på Terkel i knibe.

Næsten samtlige roller

På Askes værelse hænger en plakat for Anders Matthesen, der lægger stemme til alle filmens figurer på nær Aske og Jessica, som henholdsvis Alfred Bjerre Larsen og Emma Sehested Høeg står for.

Desuden har Matthesen ligesom med Terkel i knibe også skrevet sange til Ternet Ninja, så der er grund til at tro på, at komikerens høje niveau bliver opretholdt.

Læs hele artiklen her: https://www.ekkofilm.dk/artikler/forste-glimt-af-anders-matthesens-filmcomeback/

 

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar