Anders Matthesen har opnået økonomisk frihed ved ikke at tænke penge først

Udgivet af: Oskar Zacho,  Finans.


For over 20 år siden tog Anders ”Anden” Matthesen en beslutning om at lave noget, han kunne stå inde for.

En aften i slutningen af 90’erne var den dengang 20-årige komiker gået ind på en bodega på Vesterbro i København.

»Der kommer Anders Matthesen jo. Jeg har lovet mig selv, jeg vil smadre ham første gang, jeg så ham,« lød det fra en af værtshusets gæster.

Den kontante udmelding var en reaktion på den dengang unge og uerfarne komikers værtsrolle på en række mindre succesfulde fraklipsprogrammer på TvDanmark.

»Jeg havde det lidt på samme måde selv. Måske trængte jeg i virkeligheden til en røv- fuld. Det kunne være, jeg skulle begynde at lave noget, jeg bedre kunne stå på mål for,« siger Anders Matthesen, der indtil da »gla- deligt havde taget en cigar i munden, hvis Se & Hør bad om det«.

»Efter jeg begyndte at gøre tingene på min egen måde, er jeg ikke rigtig kommet ud for noget ubehageligt,« konstaterer han.

Episoden lagde kimen til den arbejdsiver og det brand, der i dag ikke blot har gjort Anders Matthesen til en af landets bedste standupkomikere, men også til en succes- fuld millionforretning.

Læs hele interviewet her: https://finans.dk/protected/indsigt/ECE10348390/anders-matthesen-har-opnaaet-oekonomisk-frihed-ved-ikke-at-taenke-penge-foerst

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar