Anders Matthesen filmatiserer børnebogsdebut

Med “Ternet Ninja” vender Anders Matthesen tilbage med sin anden animationsfilm, fjorten år efter “Terkel i knibe”. Filmen om den hævntørstige tøjninja får premiere til december næste år.

“Ternet Ninja” bliver skabt af nogle af kræfterne bag “Terkel i knibe”, og ligesom med den tidligere animationssucces sætter Matthesen sit tydelige præg på produktionen og er inde over både manuskript, instruktion samt sangskrivning.

(…)

“Historien er opstået ved, at jeg for små ti år siden fik lidt aggressioner fra hjertet via en hjemmetegnet ninja, som af uvisse årsager var ternet. Tegningerne lagde jeg op på min hjemmeside og på Facebook, og folk reagerede mægtigt positivt på den lille vrede figur, der kunne skjule sig i alle ternede overflader. Det endte med, at ninjaen blev til en bog, og nu glæder jeg mig helt vildt til at kunne realisere den som spillefilm.”

Læs hele artiklen her: http://www.dfi.dk/Nyheder/FILMupdate/2017/september/Anders-Matthesen-filmatiserer-boernebogsdebut.aspx

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar