Anders Matthesen er hovedperson i ny dokumentar: – Det kan være, at jeg slet ikke er morsom mere

Præstationsangst og alderskrise er emnerne i en ny dokumentarfilm, hvor komiker Anders Matthesen tager seerne med om bag kulissen.
– Jeg har altid tænkt, at jeg kunne overvinde absolut alt. Nu er jeg ikke så sikker. Anders Matthesen kalder det for ‘panikalder-tanker’, når han tvivler på sig selv. For det er blevet værre med alderen, siger han.
Efter snart 25 år i underholdningsbranchen stoler manden bag talrige shows, spillefilm og musik ikke længere på, at det, han laver, er godt nok. Det er måske sjovt på den hyggelige måde, men der er langt mellem det materiale, “der virkelig har potentiale til at losse røv”:
– Jeg tvivler meget. Det kan være, at jeg har sagt min sidste joke. Det kan være, at jeg slet ikke er morsom mere. Når jeg ser noget på Zulu, forstår jeg det ikke, siger Anders Matthesen og fortsætter:
– Det kan være, jeg er ved at blive for gammel.

​Se klippet her: http://underholdning.tv2.dk/kendte/2017-04-20-anders-matthesen-er-hovedperson-i-ny-dokumentar-det-kan-vaere-at-jeg-slet-ikke-er

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar