Anders Matthesen siden sidst: – Jeg føler mig som et hus med gennemtræk

Udgivet af: Sidsel Duch Langpap, TV2 Underholdning.


Anders Matthesen er igen klar til at stimulere danskernes lattermuskler med nyt one-man-show ’Shhh’, hvor han bekymrer sig over verdens tilstand.
– Jeg er bange for at blive distraheret af det der. Jeg bliver også nødt til at lukke ned for iPad’en, når det bliver for meget. Jeg har sådan noget farmheroes, jeg spiller hver dag, hvor man skal samle sådan nogle grøntsager. Når jeg så er på bane 200 og tænker; ’nu har jeg altså også brugt et halvt år på at sidde at spille hver aften’, og så bliver jeg nødt til at slette det, fortæller den spilleglade komiker.

Af samme grund tør han ikke indlade sig på at jage Pokémons med sine børn eller begynde til golf for den sags skyld. Derfor har han i mange år sagt ’nej’, når TV 3, Kanal 5 og de andre tv-stationer har banket på hans dør for at få ham med i et program. Faktisk er han blevet lidt for god til at sige ’nej’.
– Lige nu øver jeg mig lidt i at sige ja. Nu har jeg lige lavet en tegnefilm. Det kan blive lidt for meget sådan ’nej, nej, nej’, jeg vil kun lave mine egne ting. Nu skal man også prøve at have det sjovt. Og lave noget nyt arbejde. Det er også en del af eventyret at lave noget nyt hver dag.

Læs hele interviewet her: http://underholdning.tv2.dk/comedy/2016-08-25-anders-matthesen-siden-sidst-jeg-foeler-mig-som-et-hus-med-gennemtraek

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar