Nyt onemanshow: Shhh

Så har Anders netop annonceret det næste show i rækken, “Shhh”, som får premiere 02. september 2016 i Falconer Salen på Frederiksberg. Anders udtaler i den forbindelse: “Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at spille på de store scener igen. Det har været skønt at være fordybet i skriveprocessen og opleve nærværet med publikum på de små spillesteder. Nu er jeg for alvor klar til, at den skal have én på frakken. Jeg er i topform og sjovere end nogensinde. Spørg selv min søn – han grinede af mig i går… Altså jeg faldt, men stadigvæk

Anders besøger på turnéen København, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg og Herning.

I denne forbindelse vil jeg på min Facebook side opdatere ang. diverse TV-optrædener, nye datoer og hvad der nu ellers kunne være interessant i forbindelse med turnéen.

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar