“Det har slet ikke ændret mig at blive far”

Interviewer:  Marie-Louise Truelsen, Alt for damerne.


Anders Matthesen har råd til at lade være med at arbejde – men gør det alligevel. Arbejdet skal dog føles HELT rigtigt, for han er blevet meget mere opmærksom på, hvad han bruger sit liv på. Man kunne godt tro, at den livsindsigt er kommet, efter han er blevet far. Men det har ikke noget med hinanden at gøre. For det der med at få et barn, har bare virket helt naturligt – på trods af, at han engang sagde, at han ikke ville have nogen.

Har det ændret dig at blive far? 
– Nej, det synes jeg slet ikke. Men jeg lavede jo mit show, efter jeg var blevet far, så det kan da godt være, at det var det, der satte alle tankerne i gang. Inden jeg selv fik barn, var jeg på safari med min bedste ven i Sydafrika. Han havde næsten lige fået en lille datter, som var derhjemme sammen med moderen, og jeg kan huske, at jeg tænkte enormt meget over, om han overhovedet kunne nyde den tur, eller om han savnede hende så meget, at han ikke tænkte på andet.

Læs mere af interviewet her: http://www.altfordamerne.dk/kultur/kendte/at-fa-born-er-enormt-meget-som-jeg-havde-forestillet-mig-det/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar