Hjælp Anders på Facebook

Anders har nu endnu engang sat gang i et nyt projekt på sin Facebookside. Efter mange request på at han skulle lave en ny sang, skal han bruge sine fans hjælp. Så hvis du vil hjælpe med at bidrage til den nye sang, skal du gå ind på Anders’ Facebook ‘her‘, eller gå ind på den nyeste video og skrive din kommentar på Youtube. Du kan komme med idéer om sangens emne, om det skal være rap eller sang, instrumenter osv. Hvis det foregår ligesom sidste gang (Weekendsangen), så vil Anders løbende poste videoer, som viser hvor langt han er i projektet. Hver gang der kommer en ny video, vil jeg poste dem på denne side ‘her‘, samt på min Facebookprofil ‘her

(Update 28/04-2013): Anders endte med at lave sangen “Fuldt pensum”, da han fik til opgave at lave en sang om skolernes lockout. Sangen skulle desuden indeholde nogle bestemte instrumenter og genren skulle være reggae. 

Det færdige resultat er nedestående sang: “Fuldt pensum/Tilbage på skolebænken snotunger”.

 

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar