Go’ aften DK – Lockout sangen

Komikeren Anders Matthesen har været en tur i studiet og indspillet en sang til de hundredtusindvis af danske børn, der mandag vendte tilbage til skolerne efter flere ugers lockout.
‘Fuldt Pensum’ hedder den pædagogisk korrekte version af sangen, der også bærer titlen ‘Tilbage på skolebænken snot unger’. Og måske skal den populære entertainer også selv overveje en tur på skolebænken. For det hedder da vist “snotunger” i ét ord. Tallet pi har også drillet Anders Matthesen. Det måtte han erkende i Go’ Aften DK, hvor vært Lisbeth Østergaard prikkede lidt til ham. Men komikeren havde en forklaring klar, der går helt tilbage til hans egen skoletid.

Se interviewet her: http://go.tv2.dk/articlefornoejelse/id-67737763:hør-andens-budskab-til-danske-skolebørn.html

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar