Anders med i ny dansk film

Premiere: 27/03-2013
Skuespillere: Bl.a. Birthe Neumann, Lars Knutzon, Kurt Ravn & Anders Matthesen

‘Det grå guld’ havde premiere d. 27 marts 2013, selvom den dog blev filmet tilbage i slutningen af 2009. Dog har det grundet økonomi, ikke været muligt at udgive filmen før nu. Anders spiller rollen ‘Kasper’ i filmen, men hvilken betydning han har og hvor stor rollen er vides ikke. Han er hverken med i trailer eller de officielle billeder. Dog bliver han på diverse sider nævnt højt oppe på listen af skuespillere og Kino.dk har valgt at skrive de 4 overstående medvirkende. Så vi må bare vente i spænding på om Anders bare lige har en lille scene eller om han er tilbagevenden i filmen. Jeg har prøvet at sprøge både SF Film og Anders men har ikke fået et brugbart svar. SF Film vil kun udtale følgende: “Hvis Anden er med i en lille rolle i “Det grå guld”, så er det en hemmelighed og en overraskelse. Vi røber intet :)”

Resume:
“Den danske film ‘Det grå guld’ handler om det ældre ægtepar Anette (Birthe Neumann) og Holger (Lars Knutzon).
Parret bliver tvunget til at forlade deres lejlighed, fordi hele bygningen skal laves om til ungdomsboliger, og da Anettes gamle dansepartner fra teenagetiden, John (Kurt Ravn), samtidig bliver sagt op fra sin stilling i banken, begynder trekløveret at planlægge et bankrøveri for at få råd til at tilbringe resten af deres dage under sydens sol. Men ingen af dem har nogensinde haft en pistol i hånden, og kuppet er næsten dømt til at gå galt…”

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar