Anden om komiker-krigen: Hvis folk mobber får de en flad

Show-aktuelle Anders Matthesen forklarer hvorfor han svarede igen de komikere, der gjorde grin med ham.Anders ‘Anden’ Matthesen har i aften premiere på sit nyeste show, der allerede har solgt mange tusinde billetter.

Ekstra Bladet TV mødte Anden til en snak om det nye show, og ikke mindst om den såkaldte komiker-krig, der rasede mellem Anders Matthesen og en række andre prominente komikere i slutningen af sidste år.
I tv-interviewet fortæller Anders Matthesen, at han blot leverede svar på tiltale, efter at ‘nogen børn’ fra branchen svinede ham til:- Hvis folk de vil mobbe, så må de også tage en flad igen, så kan de ikke løbe op til læreren og sidde og tude, siger Anders Matthesen til Ekstra Bladet TV.

Se interviewet her: http://ekstrabladet.dk/flash/kultur/article1821086.ece

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar