Matthesens dobbeltliv: Munk den ene dag – masser at tøsepiger den næste

Interviewer: Kasper Vedsmand & Andrea Hagemann Bro, BT.


Den ene dag er han munk, den næste vælter han sig i smøger og tøsebørn. Anders Matthesen kæmper for at finde balancen mellem had og begær lever som en munk den ene dag og den næste giver han los med 40 smøger om dagen og masser af tøsebørn.
Han er det værste menneske. Grådig, fej og indbildsk. Med klassisk, aggressiv Albertslund lingo og den pludselige trækning i højre øje, der får dig til at tænke: ‘ER manden gal?’ Og ja, gu’ er han. Han hader, han selvbedrager og er så djævelsk jaloux, at han ikke engang under sin egen kæreste et strejf af lykke.

Anders Matthesen er tilbage. Mere grim end nogensinde. Mere modbydelig.

Ok, nu har Danmarks komiske kamphund ret beset ikke været væk. Men ‘Anden’ – som Anders Matthesen er bedre kendt som – er i hvert fald hoppet tilbage på filmlærredet efter tre års pause. Det er i Matthesens helt egen komedie ‘Sorte Kugler’, hvor han spiller hovedrollen som ejendomsmægleren Alex, der mest af alt bare er et dårligt menneske.

Læs interviewet her: http://www.bt.dk/underholdning/anders-matthesens-dobbeltliv-munk-den-ene-dag-masser-at-toesepiger-den-naest

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar