‘Anden’ på scenen trods sygdom

Interviewer: Allan Lykke, Ekstra Bladet.


Anders ‘Anden’ Matthesen gennemfører både show og teaterarbejde, selv om han ikke er helt rask– Det har været forfærdeligt bare at ligge derhjemme i sengen og se det ene show efter det andet blive aflyst uden at være i stand til at gøre noget som helst ved det, siger ‘Anden’, alias komikeren Anders Matthesen.

Hans store onemanshow i Cirkusbygningen, ‘Tal For Dig Selv’, er endelig kommet i gang efter fire udsættelser af premieren, der skulle have fundet sted i mandags. En almindelig influenza udviklede sig til lungebetændelse, der sendte den talentfulde komiker på langs – og samtidig gav tusindvis af forlystelsessyge danskere med billetter til de fire første af i alt 13 show, en lang næse, som ekstra-forestillinger i weekenden dog så nogenlunde har rådet bod på.

Læs interviewet her: http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article246675.ece

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar