Aldrig mere ‘Jul på Vesterbro’

Interviewer: Sara Schlüter, Ekstra Bladet.


– Jeg er meget pigeagtig, siger Anders Matthesen, som nægter at lave opfølger til ‘Jul på Vesterbro’
Julen varer lige til påske. Jul på Vesterbro varer garanteret længere. Enhver drengerøv med respekt for sig selv render i disse dage rundt og citerer Steward, Danny og alle de andre. Men forbilledet, Anders Matthesen, minder langtfra om en stereotyp drengerøv.

– Egentlig er jeg meget pigeagtig. Jeg hader sport og bryder mig ikke om biler og den slags. Jeg kan meget bedre lide at tale om følelser og drikke te og gå lange ture i skoven. Det er mig, siger han og uddyber:

– Sport er spild af tid. Det er deprimerende, fordi det er så underligt tidløst. Bare se på de olympiske lege i det gamle Grækenland. Det er stadigvæk et spyd, de tyrer af sted. Find dog på noget nyt. Bare lyden af sport giver mig nederen.

Det er umuligt at sætte Anders Matthesen i bås. Hver gang man lige tror, at man har regnet ham ud, så skifter han retning igen, og det er sådan, han helst vil have det. Når han 19. januar indtager Cirkusbygningen i København med sit One Man Show, er alt det gamle fjernet, og nyt kommet til.

Læs interviewet her: http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article246526.ece

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar