En anden “Anden”

Interviewer: Nanna Kathrine Kristensen, Berlingske.


Anders »Anden« Matthesen er ikke kun en grov stand-up-komiker, der sætter ild til kattekillinger og banker børn med jernrør. Nu debuterer han som skuespiller i Tivoli Revyen og i rollen som Simon Spies på Østre Gasværk. M/S fulgte ham på vej til arbejde.
»Det ender med, at man drømmer jokes om natten. Jeg vil ikke sige, at alt bliver skægt, for man går jo ikke grinende gennem byen. Men man kan se en sjov vinkel i alting. Tag den skobutik,« siger han og peger over på den modsatte side af Gammel Kongevej, hvor vi er nået til.
»På fem minutter ville jeg kunne skrive tre-fire jokes om den, selv om den ikke umiddelbart ser særlig sjov ud. Det er man nødt til at kunne.«

Læs hele interviewet her: http://www.b.dk/kultur/en-anden-anden

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar