Matthesen sætter vanvittig dansk rekord

Udgivet af: Ekstra Bladet


Filmen ‘Ternet ninja’ er gået over alle forventninger og er nu den mest sete danske animationsfilm nogensinde. (…)

Det er Anders Matthesens tredje spillefilm, der på knap fire uger er blevet hans suverænt største publikumssucces i de danske biografer. Efter kæmpesucceserne ‘Terkel i knibe’ fra 2004 og ‘Sorte kugler’ fra 2009 er billetsalget til ‘Ternet ninja’ fløjet forbi med 650.000 solgte billetter – til og med i går helt præcis 665.126 billetter.

Det betyder, at ‘Ternet ninja’ samtidig har slået Peter Madsens 33-årige gamle film ‘Valhalla’ (610.840 biografbilletter inkl. en genudgivelse), som den mest sete danske animationsfilm nogensinde.

– ‘Ternet ninja’ fortsætter med at imponere. Det er fantastisk at se en dansk familiefilm appellere så enormt bredt, som den gør. Det virker sandsynligt, at den vil passere minimum 750.000 solgte billetter,’ fortæller Nordisk Film Distributions direktør, Frederik Honore, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen her: https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/matthesen-saetter-vanvittig-dansk-rekord/7484148

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar