P1 – Shitstorm

Anders besøgte Shitstorm på P1, for at snakke om alle dem på Facebook og Instagram som føler sig snydt, fordi Anden25 er udkommet digitalt – selvom at det aldrig har været en hemmelighed, at showet blev optaget.

“Et eksklusivt tilbud om en eksklusiv forestilling, man kun ville havde mulighed for at opleve en enkelt gang i sit liv. Sådan tænkte Andens fans, da de købte billetter til et stand-up show for tusindvis af kroner. Men et par måneder senere udgav Anden sit show til streaming, og pludselig føltes forestillingen ikke så eksklusiv alligevel. I denne udgave af Shitstorm på P1 forsøger vi at udrede en disputs imellem Anders Matthesen og nogle vrede fans.”

Hør radioudsendelsen her: https://www.dr.dk/radio/p1/shitstorm/shitstorm-63

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar