5 idéer til, hvad du skal ønske dig i julegave i år: Den bog ændrede mit liv

Udgivet af: Christian Mejdahl Buhl, DR


Find ud af, hvilke bøger blandt andre Sofie Linde, Ole Henriksen og Anders Matthesen ville give sig selv i gave.

– Elaine Morgans ‘Udviklingens pris’ handler om evolutionens levn i os, som beviser, at vi stammer fra små dyr, der har levet i vandet. Jeg synes, den er velunderbygget, og jeg er meget interesseret i menneskets evolution og historie i forvejen. Det er snart tyve år siden, jeg læste den selv, og nu er det sådan en, jeg anbefaler til folk.

– Jeg synes, det er lækkert at vide, at grunden til, at man har gåsehud, er fordi, vi har nogle hårsække, der ikke længere er pels i, og grunden til, at man sveder, er, at det er vores ventilationssystemer. Jeg synes, det er morsomt at kende lidt forklaringer på, hvorfor vi ser ud og gør, som vi gør.

– Det er ikke så længe siden, jeg var på safari med familien lige omkring det sted, man kalder homo sapiens vugge. Og at køre rundt i det der landskab og kigge efter dyr og vide, at ‘det var her det hele startede’, det var helt vildt. Det kan jeg godt få optur over.

Elaine Morgan – ‘Udviklingens pris’ kan købes brugt på nettet.

Læs hele artiklen her: https://www.dr.dk/nyheder/kultur/boeger/5-ideer-til-hvad-du-skal-oenske-dig-i-julegave-i-aar-den-bog-aendrede-mit-liv?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar