Anders Matthesen og TV 2-vært misbrugt i falsk artikel – den bliver ved med at dukke op

Udgivet af: Thomas Jørgen Seerup & Sarah Ørsted, TV2


Hverken tv-vært eller komiker ved, hvad de skal stille op med svindlen. Bagmændene er sandsynligvis unge danskere, lyder det fra ekspert.
Telefonen brummer og brummer igen og igen. Beskeder, der tikker ind via messenger og Facebook. Det var sådan, komikeren Anders Matthesen og tv-vært Jes Dorph-Petersen opdagede, at noget var galt. Begge er de blevet ofre for det, som i folkemunde kaldes fake news, og det synes ustoppeligt, fortæller de i ‘Go’ morgen Danmark’.

– Første tanke var: “Hvad fanden har jeg nu været med i?” Det ser jo så officielt ud, så jeg tænkte, om der var et eller andet interview, jeg havde givet, hvor nogen havde fået noget helt galt i halsen, lyder det fra Anders Matthesen.

I artiklen stod der, at han var gået konkurs, men at han på mirakuløs vis havde tjent pengene og flere til hjem igen ved at investere i kryptovaluta. Først slog han det hen.

– Men så kom den næste og den næste og den næste, og nu har det kørt i tre uger. Hver dag er der nogen, der poster noget nyt, fortæller komikeren.

Ifølge den falske artikel skulle Anders Matthesen have tjent 21 millioner kroner på at investere i kryptovaluta og have givet rådet videre til TV 2-vært Jes Dorph-Petersen under et interview i ‘Go’ aften Danmark’. Og i artiklen stod også, at Jes Dorph-Petersen tjente 3069,27 kroner på tre minutter ved at bruge Anders Matthesens tip. Intet kunne dog være mere usandt, fortæller tv-værten, der har prøvet det før.

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar