Anders Matthesen i Punchline #4: »Hvis mit navn bliver nævnt, tager jeg til genmæle – det er en sport for mig«

I 25 år har Anders Matthesen huseret på den danske comedy-scene, de fleste af dem som den ukronede konge. Det fejrer han fra 24. oktober med et stort anlagt jubilæumsshow, ’Anden 25’, i København og Herning, men inden da har han lagt vejen forbi vært Mads Rosenkrantz Grage i Soundvenues komikerpodcast Punchline.

Her fortæller Matthesen om sin vej ind i standup-miljøet – inklusive erkendelsen af, at hans andenplads ved DM betød nul og niks – og om sit nye show, som han betegner som standuppens svar på et dj-set med 25 singler, som folk kan danse til: »Det bliver for sindssygt«.

Hør radioudsendelsen her: http://soundvenue.com/podcasts/2018/10/anders-matthesen-i-punchline-4-hvis-mit-navn-bliver-naevnt-tager-jeg-til-genmaele-det-er-en-sport-for-mig-333458?fbclid=IwAR3DOvLXEd7vzcC6f4oT739dTkLvrxO_SxVMqRXYpkhWsJ2x8sbmf55Zkrs

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar