YouTubere støtter ‘Anden’: Han var genial

Udgivet af: Henrik Houlberg, Ekstra Bladet.


Fie Laursen har allerede været ude med en skarp kritik af Anders Matthesen ovenpå hans optræden til Guldtuben. Andre YouTubere kalder indslaget for genialt og grineren
Hos to andre YouTubere har piben dog en helt anden lyd. Rasmus Brohave og Albert Dyrlund, der begge var nomineret til ’Årets bedste på Youtube’ – og dermed også stod for skud, hilser ’Anden’s indslag velkomment.

– ’Anden’s roast var genial og muligvis den sjoveste del af showet. Jeg var henne og snakke med ham (Anden, red.) bagefter. Der var intet dér – overhovedet, fortæller Rasmus Brohave til Ekstra Bladet.

Ligesom Rasmus Brohave synes Albert Dyrlund, den ene halvdel af ’Novopleco’, også, at Anders Matthesens indslag var forfriskende og sjovt, selvom han i starten ikke lagde mærke til det selv.

– Jeg stod i baren, da ’Anden’ begyndte at roaste. Det var først, da Anton pegede op på storskærmen og gjorde mig opmærksom på det, at det gik op for mig. Jeg synes, at det var modigt gjort, og så var det jo bare voldgrineren, fortæller Albert Dyrlund, der fik på puklen for sine sange.

Læs hele artiklen her: http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/youtubere-stoetter-anden-han-var-genial/6818760

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar