Den sorte boks: Anders Matthesen

Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg.


Hver uge snupper Kasper og Frederik en kendt danskers smartphone og går på jagt efter deres digitale sjæl. Telefonen glemmer ikke og er blevet menneskets sorte boks, der husker, hvad du ser på Netflix, lytter til på Spotify, og hvordan du interagerer med andre på Instagram og Snapchat. P3 holder teknologiens mørke spejl op foran gæsten og spørger, om de kan lide, hvad de ser.

På trods af at have lavet et helt stand-up-show om at få ro for mobiltelefonen, så er Anders Matthesen komplet i sync med sit digitale jeg. Han ser både meditationsvideoer og slagsmål på Youtube, Paradise Hotel på Viaplay og skændes ivrigt med hatere på Facebook. Og så fik vi lov at overføre en tyver til vores praktikant Mille.

Hør radioudsendelsen her: https://www.dr.dk/radio/p3/den-sorte-boks-podcast/den-sorte-boks-podcast-uge-17/#!

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar