Nyt Anders Matthesen-show storsælger!

Udgivet af: Havekommunikation.dk.


Med 16.723 solgte billetter efter de første syv dage i salg er Anders Matthensens nye show ‘Shhh’ kommet forrygende fra start. Aldrig tidligere har hans shows solgt så mange billetter i første uge af billetsalget.
Da Anders Matthesens syvende show ‘Shhh’ blev offentliggjort sidste onsdag, gik de sociale medier amok af begejstring fra forventningsfulde fans. Billetsalget tog fart fra første dag, og til og med i går aftes var der alene i første uge solgt hele 16.723 billetter. Til sammenligning tog det Anders Matthesens sidste show ‘Anders’ fem uger at sælge et tilsvarende antal billetter – et show der endte med at sælge over 160.000 billetter.

– Det gør mig super glad og taknemmelig, at så mange mennesker åbenbart har tillid til, at det jeg laver er værd at bruge en aften af sit liv på. Jeg gør mig altid meget stor umage med mine shows og bestræber mig på at forny mig selv hver eneste gang og aldrig udkomme med et show før jeg synes jeg virkelig har noget relevant på plakaten. Det betyder også, at jeg ikke lige sætter et stort onemanshow op en gang om året. Gryden skal ofte stå og koge længe, og det hele skal føles rigtigt. Det kan være temmelig angstprovokerende at skulle vente i årevis til suppen er klar i en verden, hvor tingene ellers går meget stærkt. Man kan da på en dårlig dag komme til at tvivle på om folk overhovedet kan huske at man eksisterer. Det kan de tilsyneladende. Jeg er på toppen over, at folk glæder sig, og det får bare mig til at glæde mig dobbelt så meget.

Læs hele artiklen her: http://havekommunikation.dk/presserum/anders-matthesen/nyt-anders-matthesen-show-storsaelger

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar