Danmarks sjoveste for ‘anden’ gang

Udgivet af:  Susanne Nielsen, TV2.


For anden gang blev Anders Matthesen kåret til Årets komiker ved ‘Zulu Comedy Galla’, hvor han lavede en parodi på sin egen arrogance
I sit seneste oneman-show, ‘Anders’, gør komikeren Anders Matthesen en dyd ud af at tale nedsættende om sine standup-kolleger. – og da han her til aften ved ‘Zulu Comedy Galla’ blev kåret til Årets komiker 2013, fortsatte han med en parodi på sin egen arrogante stil:

– Ikke for at være arrogant. Men da jeg så det felt, jeg var nomineret sammen med, tænkte jeg: Jeg må se at få skrevet den takketale, sagde Anders “Anden” Matthesen, da han trådte op på talerstolen og overtog prisen fra sidste års vinder, Mick Øgendahl, som måtte finde sig i endnu en stikpille fra Matthesen:

Læs resten af artiklen her: http://tvtid.tv2.dk/2013-08-25-danmarks-sjoveste-anden-gang

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar