Matthesen sur på Timm og Gordon

Udgivet af: Ekstra Bladet.


– De frøs mig ud, siger Anden. Timm Vladimir kan ikke genkende billedetKnap havde røgen fra den store komikerkrig mellem Anders Matthesen og Casper Christensen lagt sig, før Anden indledte et nyt slag.

I et interview med ungdomsbladet Streetboys langer han nu ud mod komiker-duo’en Timm og Gordon, som han beskylder for ufine metoder.

– Jeg blev frosset lidt ud af de komikere, der var store dengang. Timm og Gordon eksempelvis. De ville ikke optræde, hvis jeg var på, og det fik den betydning, at det tog et par år længere for mig at komme frem i forhold til nogle af de andre komikere, der startede på samme tidspunkt, siger Anden i interviewet.

Læs artiklen her: http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1706639.ece

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar