Komikerkrig: ‘Anden’ nedgør konkurrenten Casper Christensen

Udgivet af: Politiken.


Der bliver ikke lagt fingre imellem i den såkaldte ‘beef’ i komikerbranchen.Nu er to af mastodonterne på den danske comedy-scene, Anders ‘Anden’ Matthesen og Casper Christensen, røget i totterne på hinanden.

Hele den såkaldte ‘beef’ i komikerbrancehen startede med, at Anders ‘Anden’ Matthesen i et interview i Politiken sagde; »der er for mange af de der Bremen-typer (de unge komikere, der skriver sketchene i ‘Live fra Bremen’ på TV 2, red), der bare går på scenen og fyrer pis af«.

‘Anden’ argumenterede også for, at mange af de store komikere får andre til at skrive deres tekster, at de er sjuskede og at de mest af alt er interesserede i at tage rundt i provinsen i jagten på »et slag fisse«.

Det fik straks de unge komikere – personificeret i Simon Talbot – til i ‘Live fra Bremen’ at lave sjov med Anders ‘Anden’ Matthesens reklame for sin egen ‘uundgåelige dvd-boks’, som er på gaden i disse dage.

Læs artiklen her: http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1470806/komikerkrig-anden-nedgoer-konkurrenten-casper-christensen/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar