Ekspert: Komikerkrigen er som en boksekamp

Udgivet af: Politiken.


Casper Christensen og ‘Anden’ duellerer i den aktuelle positionskrig, siger ekspert.
På overfladen lyder det hele meget sjovt.

Men bag de seneste ugers gakkede løjer og hånende udfald – den såkaldte ‘beef’ – mellem på den ene side Anders ‘Anden’ Matthesen og på den anden side Casper Christensen og hans følge, gemmer sig en seriøs skyttegravskrig i toppen af den danske komiker-branche.

Det mener Henrik Højstrøm, som er ekspert i stand-up og ekstern lektor på Institut for Statskundskab.

»Selvfølgelig er der da noget om den her ‘beef’. Det er sådan lidt Anders Matthesen mod resten. Der er med sikkerhed, som følge af den seneste tids ‘battle’, en stor gruppering i miljøet, der er trætte af ‘Anden’, fordi han peger fingre af noget, han ikke er en del af, og fordi han langer ud efter de nye komikere. Det er der mange, der ikke er glade for«, siger Henrik Højstrøm.

Læs artiklen her: http://politiken.dk/kultur/scenekunst/ECE1480004/ekspert-komikerkrigen-er-som-en-boksekamp/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar