Syg Anders Matthesen: Min situation er ikke stabil

Udgivet af: BT.


Komikeren Anders Matthesen forklarer nu selv, hvorfor han er stoppet i rollen som Dirch Passer før tiden. Jeg er sygemeldt, min situation er ikke stabil, siger han i et videoklip på sin facebook-profil. Matthesens kæreste Camille Rosenberg er netop nedkommet med Matthesens første barn, sønnen Spencer.
Ifølge eb.dk nedkom Rosenberg en måned før tiden. Derfor har Matthesen trukket sig fra rollen som Dirch Passer i ‘Kjeld & Dirch’ på Nørrebro Teater.

Nu bekræfter Anden selv, at han er sygemeldt. Dog uden at komme nærmere ind på, hvad han fejler.

Ifølge bt.dk’s kilder har det påvirket Matthesen stærkt, at den lille søn er født for tidligt og dermed kræver særlig opmærksomhed. I forvejen har Matthesen været presset i forbindelse med ‘Kjeld & Dirch’. Det er en stor, men krævende rolle, som i nogle medier endda har affødt lukne anmeldelser.

– Hermed en udtalelse til de, der har købt billetter til Kjeld og Dirch på Nørrebro Teater og tænker, hvad er det vi hører og læser i aviserne, at Anders har trukket sig på grund af en søn, der er kommet fire uger for tidligt. Det er rigtigt nok, at jeg har sygemeldt mig, siger Matthesen på facebook.

Læs artiklen her: http://www.bt.dk/kendte/syg-anders-matthesen-min-situation-er-ikke-stabil

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar