Et komisk mirakel

Udgivet af: BT.


Wauw for en historisk aften! Lige dér – midt på et ellers nedlagt scenegulv – var dansk comedys absolutte sværvægtere i aftes samlet til en historisk og for 600 dedikerede fans aldeles mirakuløs aften.Helt ekstraordinært trådte Anders ‘Anden’ Matthesen, Casper Christensen, Frank Hvam, Mick Øgendahl og Niels Hausgaard op på samme scene i dét, komikerne selv havde døbt ‘En sær forestilling’.

Mest af alt var det bare sjovt, sjovt, sjovt, da de fem populære og storsælgende mænd flåede dørene op til Privat Teatret i København – teatret der ellers ikke har været brugt siden sidste tæppefald for to år siden.

Casper Christensen påtog sig rollen som vært og serverede det gyldne comedy-dream team, der aldrig tidligere og – hvis man skal tro dem selv – aldrig igen kommer til at optræde som en samlet flok.

Læs artiklen her: http://www.bt.dk/underholdning/et-komisk-mirakel

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar