Von Anden lægger nyt guldæg

Udgivet af: BT.


Nyt show og dvd-udgivelse kan gøre millionforretningen Anders Matthesen endnu mere gylden.

Den mægtigste And i dammen. Intet mindre. En klokkeklar konklusion når talen falder på Anders Matthesen – hele Danmarks yndlingskomiker. Og selv om han lige nu er i arbejdslejr og knokler for at skabe et nyt show, der nok engang kan blæse danske smilebånd adskillige grader baglæns, kan han godt begynde at glæde sig.Det næste år tegner til at blive fantastisk for 32-årige Anders fra Albertslund. I hvert fald på den økonomiske front, hvor der er optræk til en indkomst af de rigtig sjove. På flere punkter kommer det næste års tid nemlig til at ligne 2006, hvor den myreflittige komiker, skuespiller og rapper omsatte for adskillige millioner kroner.‘2006 var et superår’
B.T. har regnet på salgstallene, der må siges at være i en klasse helt for sig selv sammenlignet med resten af de danske komikere.

Hele 130.000 betalende gæster indløste det år billet til det anmelderroste show ‘Anden på coke’, og efterfølgende købte godt 120.000 mennesker selvsamme optræden på dvd. Samlet omsætning: minimum 52 mio. kroner.

Og så har vi ikke engang strejfet Andens økonomiske andel i spillefilmen ‘Rene Hjerter’, i rapudgivelsen ‘Søvnløs’ samt i hans salg af merchandise fra firmaet Anden.dk.

Folk i musikbranchen vurderer, at Anders Matthesen alene på sin showturné rundt i Danmark har tjent mere end 15 millioner, mens indtjeningen på dvd’en løber op i knap seks millioner kroner.

Læs interviewet her: http://www.bt.dk/underholdning/von-anden-laegger-nyt-guldaeg

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar