Amerikansk ros til Anden

Udgivet af: Politiken.


Filmbladet Variety priser den succesfulde stand-up’er og rappers spil i filmen ‘Rene hjerter’.
Den danske filminstruktør Kenneth Kainz’ første spillefilm har ladet vente på sig. Men nu sker det altså 8. september, hvor ‘Rene hjerter’ får premiere, og ifølge det amerikanske filmblad Variety har filmen været ventetiden værd.

I ‘Rene hjerter’ har Anders ‘Anden’ Matthesen hovedrollen som den psykiatriske patient Kriss, der flygter fra hospitalet for at opsøge sin store kærlighed.

Og det gør han så godt, at Varietys anmelder Richard Kuipers bl.a. skriver: »Godt udført af den populære stand-up-komiker Anders Matthesen, der fremstiller Kriss med præcis den rigtige balance mellem uskyld og potentiel farlig fortvivlelse – han tror kun, at der eksisterer rent gode eller rent onde mennesker i denne verden – filmens højdepunkt er hans drømmes melodrama«.

Læs artiklen her: http://politiken.dk/ibyen/nyheder/film/ECE160492/amerikansk-ros-til-anden/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar