Mageløse Matthesen er stadig kongesjov

Show: ANDEN25
Anmelder: BT, Bo Poulsen
Bedømmelse: 6 stjerner

Anders ‘Anden’ Matthesens’ 25 års jubilæumsshow gjorde alt det, jeg havde håbet på og mere til. (…) Der var uden tvivl tale om et SHOW med fuld smadder på, som han selv har sagt forinden. Det virker heller ikke til, at der rent teknisk var sparet på noget som helst. Han var skidedygtig til at bruge hele Royal Arena, der på ingen måde virkede for stor til begivenheden. Komiker-veteranen var udmærket klar over, at jubilæumsshowet lige så meget var for de mange trofaste fans skyld, som sin egen. Det bar showet præg af, og det var pissefedt, at han kælede for de mange entusiastiske fans med adskillige klassiske og helt suveræne Matthesen-momenter. (…) Anders ‘Anden’ Matthesen beviser (endnu en gang) med sit meget ambitiøse jubilæumsshow, som han kommer i mål med, at han er denne tids ubestridte, ukronede konge af dansk comedy. Det eneste problem, han står med nu, er, hvordan han kan overgå sig selv i fremtiden? Kan man bare lave et ‘normalt’ show, når man lige har fået stående ovationer af 14.000 mennesker i et udsolgt Royal Arena?

Læs hele anmeldelsen her: https://www.bt.dk/anmeldelser/anmeldelse-af-nyt-show-mageloese-matthesen-er-stadig-kongesjov?fbclid=IwAR3O2VTbxPi95QPdJWO52GfO5r2jBoXxdLpxS2bBqLs3iQTjQ4c7vYirEDw

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar