Det hele er godt nok i Matthesen-dokumentar

Film: Den anden side (2017)
Anmelder: Politiken, Kristoffer Hegnsvad
Bedømmelse: 3 stjerner

Det er den mest velproducerede danske dokumentarfilm, jeg har set i årevis.
Hele det tekniske a-hold er på plads: Lyden smækker, klipningen er tight, og især det grafiske arbejde med at omdanne Anders Matthesens notesbøger til visuelle elementer i filmen er på et højt niveau. Men er det nok at få ud af mødet mellen en af Danmarks bedste dokumentarister og en af Danmarks største komikere? (…)
I filmens bedste scene demonstrerer Matthesen sin imponerende evne til at danne memo-kæder – lange associationsrækker, som hjælper ham med at huske showet, og som bare viser, at man, lige meget hvad man ellers synes om Matthesens værker, er en overlegent dygtig håndværker.

Læs hele anmeldelsen her: http://politiken.dk/kultur/filmogtv/filmanmeldelser/art5924917/Det-hele-er-godt-nok-i-Matthesen-dokumentar

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar