Anders Matthesen har teknikken i orden, men vover intet

Show: Shhh (2016)
Anmelder: Politiken
Bedømmelse: 4 stjerner

​Anders Matthesen hudfletter ætsende elegant og veloplagt informationssamfundets virkelighed, og han fremstiller sin egen frustration over den manglende indre ro, dette afstedkommer, med vanlig sproglig overlegenhed i en teknisk fuldkommen talestrøm, hvis flow man skal til sådan en type som rapperen Snoop Dogg – eller hvad han nu hedder for tiden – for at finde mage.

Og det er sjovt; for fanden, hvor er det skægt, når højlydte og opmærksomhedssøgende unger får et politisk ukorrekt drag over nakken: »Nej, Kåre, pigerne synes ikke, du er sej, fordi du råber som en besat«, og hans efterhånden velkendte sproglige hyperopmærksomhed sætter ham i stand til at korrekse den megen bullshit og slaphed, vor verbale virkelighed er så spækket med.

I løbet af det halvanden time lange show demonstrerer Anders Matthesen, at han ikke bare er bedre end de fleste af sine landsmænd, men overgår dem alle (måske med Frank Hvam som eneste regulære konkurrent).

Læs hele anmeldelsen her: http://politiken.dk/kultur/ECE3379301/anders-matthesen-har-teknikken-i-orden-men-vover-intet/

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar