Anders og autocamperen

Show: Anders (2012)
Anmelder: gregersdh.dk
Bedømmelse: 5 stjerner

Anders Matthesens show ’Anders’ er ham selv, anskuet i strakt arm fra indespærringen i den autocamper, der er billedet på, ikke bare turnélivet, men livet i det hele taget.
NÆSTEN et par timer. Alene på banen. Ok. Vi husker da godt, når Bresjnev eller Krutstjov stod der og talte tre timer i træk til partiets årlige kongres i Kreml. Lange enetaler er en særlig sportslig disciplin.
Anders Matthesen klarer sig med under et par timer.
Der blev ikke leet meget i Kreml. De skulle lige have haft Anders Matthesen på talerstolen. Eller på scenen. For Matthesen indtager scenen fra øst til vest. Indtager den med sin mærkelige gangart – det er måske den, der har givet ham tilnavnet ’Anden’. Som han nu har forkastet til fordel for ’Anders’. Gangarten har han beholdt…

Læs hele anmeldelsen her: http://gregersdh.dk/?p=5544 (UPS, hele handlingen bliver afsløret i denne anmeldelse)

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar