”Jeg er netop ikke med i Vild med dans”

Interviewer: Daniel Bentien, Kino.dk.


Anden fortæller kino.dk om sin første spillefilm ’Sorte kugler’.
Anders Matthesens talent spænder fra stand-up comedy over rapmusik til teater.
Nu debuterer han som filminstruktør med filmen Sorte Kugler, hvor han selvfølgelig selv spiller hovedrollen. Vi har talt med Anden.
Jamen, det har i mange år været min drøm at lave en komedie,” starter han ud, før han går videre til at fortælle om inspirationen:
Jeg har især været meget glad for de amerikanske komedier, hvor det er én karakter, der driver komikken i filmen. Typisk de der B-komedier med Eddie Murphy og Jim Carrey, hvor man har noget, der siger: ’Hvad nu hvis der skete det og det? Hvad hvis du ikke må lyve osv.’ Dem har jeg altid godt kunnet lide – de komedier, der står ved, at det er hovedpersonen, der driver komedien og ikke situationen, der skal være morsom. Så sådan en komedie havde jeg lyst til at lave. Så da muligheden bød sig, var det noget, jeg ville prøve kræfter med. Det har jeg jo ikke prøvet før,” siger Matthesen og drikker af sin vandflaske.

Læs hele interviewet her: http://www.kino.dk/nyheder/2009/06/anders-matthesen-jeg-er-netop-ikke-med-i-vild-med-dans

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar