Anden ser sig ikke tilbage 



Interviewer: Søndagsavisen.


Komikeren Anders Matthesen har så mange holdninger, at han er nødt til at have gang i flere projekter samtidigt

Siden Anders Matthesen for cirka 10 år siden slog igennem med showet ‘ Hvad Snakker Du Om?’, har han været en offentlig kendt person. En mand, som de fleste har en mening om, og en mand, som enten henrykker eller forarger. Og måske netop derfor har hans nye show ‘ Anders Matthesen Vender Tilbage’ solgt mere end 60.000 billetter i forsalg.Hovedpersonen selv tager dog al virakken med et gran salt.

» Jeg mener, at det vigtigste i livet er at gøre sit bedste. Det er min klare filosofi. Og det er da dejligt, når folk kommer og siger til mig, at de er glade for noget, jeg har lavet. Eksempelvis når der kommer nogen hen og siger til mig, at de hørte ‘ Hvad Snakker Du Om?’ på en lejrskole, blev forelskede og i dag er gift. Det kan jeg godt få optur over.

Men samtidig er jeg jo godt klar over, at der er lige så mange, der ikke kan lide det. Men det lytter jeg ikke til. Det er der ingen grund til, « forklarer Anders Matthesen…

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar