Den uundgåelige dvd box

ALLE MATTHESENS ONEMAN SHOWS, NU SAMLET I ÉN BOX
Se eller gense de sidste 10 års kæmpe succeser der har gjort Anden til den ubestridte konge af dansk stand up.

De fem anmelderroste shows byder bl.a. på fantastiske øjeblikke som Andens debutsæt, Min store kærlighed, Kaptajnens afskedsshow, Den usynlige slåskamp og alle de lange, absurde remser. Man oplever uforglemmelige “bits” som torskesmoothies, er du en lille kattemis?, rygekabinen og delfinvoldtægten og møder bl.a. de elskede figurer Lennart Stabell, Luccas Berggren, guldfisken Arto, roadien Patrick og selvfølgelig Stewart Stardust.

Boxen byder endvidere på timevis af suverænt gennemført ekstramateriale. Oplev Anders Matthesen som ung og voksen komiker, negativ og positiv, på og bag scenen, tyk og tynd, i forklædning og uden tøj … med og uden hår.
I alt mere end 13 timers comedy når det er allerbedst.

Boxen indeholder:
Hva’ Snakker Du Om?
9 Års Jubilæum
Tal For Dig Selv
Anden Paa Coke?
…Vender Tilbage

Det fulde navn på boksen er: 
Den overdrevet fede, tonser sublime, turbo overblærede og altomfattende, kvalitativt stræbsomme, max ambitiøse, uovertrufne, standardhævende og skelsættende, mesterligt indpakkede, piratfristende, lommepengefrarøvende, mageløse, jule-, mandel-, for ikke at tale om fødselsdagsgave succesgaranterede, byttemærke skråstreg kvittering og plombering aldeles overflødig ja vel nærmest til skamme gørende, skod-æsel-amatør-zulu-komiker-rookies én gang for alle på plads – og til vægssættende, absolut urørlige, ærefrygtindgydende, 100% hjemmelavede, komplet uundgåelige igennem 18 års hårdt arbejde i eget ansigts sved og uden på noget tænkeligt tidspunkt at have sprunget over hvor gærdet var lavest møjsommeligt udviklede og helt nænsomt destillerede, lårklask opfulgt af lattertårer og enkelte steder i Jylland blot små lune smil frembringende svært underholdende og efter længere tids pladeselskabs pres og med kunsnerens pension som det vindende argument omsider udkommende, for de ellers så obligatoriske og ikke tidligere udgivne bonus features samt must-have-collectors-item-agtige super sjældne og tophemmelige ekstra optagelser fuldstændigt blottede med da også i forvejen med svedigt og anmelderrost materiale til bristepunktet proppede, over, herre, mester, total, mega, giga, monster, psyko, fråder, opturs, stand-up dvd boks

Du vil måske også kunne lide

Skriv en kommentar